Praktische informatie


Wachttijd:


Er is momenteel een wachttijd van 8 tot 12 weken. In Den Bosch is er een aannamestop, daar kan ik je momenteel helaas niet verder helpen.


Ik werk samen met Marjoke Laan bij Training in Verbinding, je kunt ook hier een kijkje nemen om te zien of je met je vraag in dit aanbod een passend antwoord vind.


Tarieven:


De tarieven verschillen in Nederland en België, dit is conform marktprijzen in beide landen.

Consult 55 minuten 80,- (70,- België)

Per kwartier extra 20,- (15,- België)


Bij laattijdig afmelden (minder dan 24 uur van tevoren) wordt de helft van het tarief van het consult in rekening gebracht. Afmelden kan via mail of voicemail (zie contact).


De kosten voor het Safe and Sound protocol zijn afhankelijk van het aantal uur wat erin gaat zitten. Reken op 7,5 tot 10 uur die nodig is om het protocol te doorlopen.


Let op: Geen van mijn consulten wordt vergoed door de zorgverzekering. Het is dus een persoonlijke investering. In sommige gevallen kunnen mensen wel iets overeenkomen met hun werkgever die in jouw persoonlijke groei wil investeren.


KVK:84909986


Heb je een klacht? Voel je welkom om deze met mij te bespreken om zo samen tot een goede oplossing te komen. Komen we er onverhoopt niet uit?! Ik ben aangesloten bij erisietsmisgegaan.nl.