Aanbod


In gesprek(ken) focussen we samen op datgene waar je tegenaan loopt en waar je je voor aanmeldt. We belichten het van verschillende kanten en samen zullen we dan zoeken naar verklaringen en manieren om er mee om te gaan. Ik zal als therapeut met je meezoeken en vanuit zowel mijn deskundigheid als professional alsook als ervaringsdeskundige met je meekijken en hierdoor nieuwe licht op de zaak werpen. Het is voor elk mens zo van belang om gehoord en begrepen te worden, dat dit alleen vaak al een helende ervaring is. Door samen op deze manier in gesprek te gaan komt er als vanzelf in jou een stroom op gang waardoor je proces verder kan.


In deze gesprekken zal ik ook af en toe technieken verwerken die je helpen om wat extra bij jezelf stil te staan en het proces op gang te houden. Je kunt naast de hieronder uitgewerkte technieken ook nog denken aan mindfulnessoefeningen, hypnosetechnieken, focusoefeningen etc. Uiteraard beslis jij zelf of je dit wil en of dit de manier is waarop jij graag geholpen wordt.


De klacht waarmee je je aanmeldt (angsten, depressieve klachten, spanningsklachten) is vaak een signaal vanuit een diepere laag in jezelf (“let op, er zit iets klem vanbinnen”). Mijn aandacht zal erop gericht zijn om samen de angel te vinden en hiermee aan de slag te gaan op een manier die voor jou helpend en helend is.


Hieronder een greep uit het aanbod:


EMDR

Safe and Sound Protocol

Innerlijke delen

1 op 1 opstellingen


Ik werk ook samen met Marjoke Laan in groepsverband om mensen te leren meer veiligheid en verbinding in zichzelf (en de ander) te krijgen. Bij interesse hierin kun je deze link naar Training in verbinding volgen en daar alle relevantie informatie vinden.